Siltä osin kuin kaikki korut ovat huolestuneita, täydellisen ja heikkenevän häipyminen on yleensä melko yleinen ongelma. Tässä listassa kultakorut eivät ole poikkeus! Se näyttää silmiltä tyhmältä, kun ihmiset näyttävät loistavasta hoidosta korujen ostamisessa, mutta eivät pysty vastaamaan samanlaista säilyttämiseen.

Vaihtoehtoisesti he syyttävät yhteisöä tai net-koruja kaupassa mainonta heikentävät laadukkaita koruja, kun se alkaa häipyä. Jälkeenpäin, ole hyvä hoito kulta korut vivienne westwood earrings ja ylläpitää se loistaa ikuisesti. Etkö ymmärrä miten? Seuraa vain alla mainittuja ehdotuksia:

Nopea puhdistus hopea, kuten poistamalla make-up tai lievää likaista, käytä vähän nestemäistä pesuainetta tai puhdistus saippua noin puoli kuppi lämmön juomavettä. Työskentele kangastasi pyyhkimällä vastaus varovasti koruihin, huuhtele puhtaan ja lämpimän juomaveden alla ja kuivaa sen jälkeen.

Massiivinen muunnos länsimaisessa kulttuurissa, joka ei ollut kirkon linnoituksella, tapahtui renessanssissa (14.-16. Taiteilijat ja kultasepät, kuten Benvenuto Cellini, mullistivat koruja muodoltaan muodoltaan sekaisin koruja ja veistoksia.

Korujen oikea hoito on varmaa, että se pitää silmällä erinomaista ja kestää pitkään. Kaikkein haitallinen elementti Koruille on julkisuus veteen ja kaunista tai hankaavia puhdistusvaihtoehtoja. Siksi voi olla tärkeää, että harkitset korutasi juuri ennen minkäänlaista h2o-mainontaa (esim. Suihkutus, uinti, kylpylä), ja älä muista, että poista renkaat tai muut korut, jotka saattavat kostea ennen ruokien, vaatteiden pesu tai kotitalous / teollinen puhdistusvaihtoehto.

Ensimmäinen kysymys yrittää tehdä on puhua vakuutusturva yritys. Voi olla, että heillä on oltava ehdottomasti uudelleenarvostusta koruillasi joka vuosi. Jos tämä vivienne westwood jewellery voi olla skenaario, sinulla ei varmasti ole mitään etusijaa kuin saada ammatillinen arvostus vuosittain. Toisaalta se todennäköisesti kannattaa ostaa kaikkialta katsomaan, jos voit löytää jalokivikauppias, joka tekee tärkeimmän alustavan kysynnän ja sitten veloittaa nimellisen määrän vuosittain päivitettäväksi.

Kulta puhtaimmassa lajissaan on yksinkertaisesti liian herkkä tai ei, sitä käytetään koruosien käsittelemiseen. Lisäksi se osoittautuu liian kalliiksi ja herkkäksi käytettäväksi. Tämän seurauksena metallit, kuten hopea, kupari, palladium jne. Yhdistyvät tuottamaan sen paljon kestävämpää ja kovempaa. Metallien sekoittaminen kultaan auttaa myös saamaan värillisiä sävyjä koruihin.

Hopea yhdistettynä tähän erityiseen metalliseen luo vihertävän värisävyn, vaikka kupari yhdistetään tekemään ruusunvärisiä koruja. Palladium ja kulta on sekoitettu muotiin valkokulta. Jopa keltaisen kultaa voi olla erilainen 18 K kultaa kanssa, joka on paljon tehokkaampi keltainen kuin 9K koruja kiitos lisääntyneestä kultaosuudesta.

Kun pukeutat yliluonnollisesti suhde päiväsi on juuri sitä, mitä unelmoida, sinun pitäisi aina saada hoitoa koristella tyylikkäästi ja myös sijoittaa vain, että olennaisesti korut, joka näyttää olevan erinomainen sinulle, ilman että tulee ulos samankaltainen selvästi osoittaa skenaario mannekiini. Valitse kasvosi ominaisuuksia, kehonrakennetta ja hääpäiväsi pukuasi.

Kultakorut sopivat erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin, olivatpa ne muodollisia, seremoniallisia tai yksinkertaisesti rentoja. Useat online-korut toimittajat antavat perusteellisen valikoiman klassisia ja modernia koruja, joka on eräänlainen ja trendikäs. Jokainen intialainen tyttö nauttii käyttää kultakoruja. Ja kun aiot lahjoittaa hänelle jotain erityistä, on tärkeää, että valitset vain parhaan tyylin luotettavalta online-korutalletukselta.