Teräskoristeet parantavat korujen makeutta. Joten heti päätöksentekoprosessin päätyttyä metallialan suunnittelija tarvitsee harjoittelua teräskoristelusta, eli emaloinnista, filigraanista tai tekstuurista tai terästä. Riippumatta siitä, onko se mahdollisesti Matt-viimeistely, Florentine- tai satiinipinta-alalle on mahdollista käyttää lukemattomia viimeistelyjä. Hammering-tekstuurit ovat uusimmassa villinä.

Tämä on varmasti vain lyhyt viittaus yleisiin kirjoihin vintage koruja varten, jotka muuttuvat ylimääräisiksi oppikirjoiksi, jotka tulevat teollisuudelle tai löydän pois painotuotteista. Sitten löydät paljon enemmän ainutlaatuisia oppaita Bengal, Avon, Sarah Coventry, Egyptian Revival koruja, Haskell, D & E, Wilson & Butler ja lukuisia paljon enemmän lukea.

Korujen kiillotus ja pinnoitus on tärkeää päättää ennen valmistusta. Olipa koruosasto näyttävän elegantti rodiumia tai antiikkiä.

Jos suunnittelemme kauniin korumme ja saamme sen valmistettua, meidän on ajateltava myös suunnittelija Jewellry-laatikko. Se näyttää suunnittelijan täydellisen suunnittelun merkityksen. Paljon suunnittelijoita ei ymmärrä, kuinka tärkeää on korujen pakkaaminen vivienne westwood earrings oikealla tavalla. Oikea koru laatikko korottaa koru näyttää ja auttaa myös pitämään korut pala turvallisella tavalla. Suunnittelija voi tulostaa tietyn tuotemerkin sen yli. Se luo hyvän kuvan, mutta muista, että pakkauksen rakenne sopii tuotevalikoimaan.

Löysimme myös kolmannen ongelman - yksilöllisyyden, joka tekee tehokasta korujen järjestämistä vaikeaksi. Jokin korukerho on erilainen, kun taas jotkut saattavat olla suosittuja suurille karkeille rannekkeille, toiset pitävät pienistä erillisistä ketjuista, jotkut saattavat olla renkaille, kun taas toiset pitävät pitkistä, röyhkeistä korvakoruista.

Kaikki nämä määrittävät ainutlaatuisen korumallesi. Ongelmana on, että tavalliset korut laatikot on suunniteltu täsmälliseen korujen kokoelmaan, joka lopulta vastaa vain muutaman ihmisen kokoelmaa, joten löytää oman kokoelman sopiva korut laatikko on lähes mahdotonta.

Ensimmäinen näistä oli Art Deco -aika 1920- ja 1930-luvuilla. Art Deco -jakson koruja olivat puhtaat linjat, symmetriset mallit ja geometriset muodot. Tämän ajanjakson vivienne westwood jewellery suosittuja koruotteita olivat rannerengasrannekkeet, pitkät riipukset, cocktailrenkaat, savukepatjat ja -pitimet sekä kaksoisklipit. Art Deco -jakson päättymiseen vaikuttivat suuren masennuksen alku ja toisen maailmansodan puhkeaminen.

Puhdasta kultaa pidetään usein "liian" keltaisena useimpien ihmisten makuun, ja sen pehmeys tekee erittäin herkistä koruista sen puhtaan muodon. Pure (24k) kultakorut ovat liian pehmeitä, kun suojaat solitaire-timanttia tai minkä tahansa korut, joita käytetään usein.

Muoti korut ovat olleet suosikki jalokivikauppiaiden kanssa sen luonnon kauneuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Muoti korut ovat raivoa nuoremmilla naisilla - hip-hop korvakorut, helmillä hihansuut ja kaulakorut sarjat jalokivet ovat suosittuja muoti eteenpäin tytöt. Korut ovat erinomainen lahja rakastetulle henkilölle. Naisen silmissä näkyvää kimallusta voi täydentää vain hieno koru, jolla on erinomainen taidekäsityö.

Niiden korvakorut saapuvat myös erilaisiin malleihin, mukaan lukien aina suosittu sydän-teemalla nastat ja pudota korvakorut. tosiasiassa olisi mikä tahansa korujen kokoelma ilman sydänkorvakoruja?

Nykyään ei ole koskaan ollut helpompaa löytää aitoja korkealaatuisia koruja kohtuullisin hinnoin internetin kautta, joten se on saatavilla kaikille, jotka odottavat aikaa katsomaan.