Hultquist-koruja tunnustettiin suunnittelija Anne Hultquistin kanssa vuonna 1980. Hän valmisteli myöhemmin Hultquist-Kööpenhaminaan kutsuttua yritystä, joka alkoi ansaita ja jatkaa kaikkien malliensa luomista tähän mennessä. Kaikkien niiden koruja alun perin tuotettiin hyödyntäen perustavaa laatua olevaa käsitystä tekemästä ainutlaatuisia, tyylikkäitä koruja, joita rohkaisevat erilaiset aiemmat, nykyiset ja mahdolliset kulttuurit.

Poissa oltaisiin aikoina, jolloin vain arvokkaita kulta- ja timantti-timantteja pidettiin hyvin pidetyiksi, näinä aikoina puoliksi tärkeät ja tyylikkäät korut olisivat kuumin trendi. Se on todella saatavissa valtava valikoima lajikkeita ja malleja vastaamaan mitään puku. Tunnustettu olevan yksi kaikkein nopeimmin edistävistä koruista tällä planeetalla, siellä on kaikenlaisia ​​kuten kaulakorut, rannekkeet, nenärenkaat, nilkkakoru, korvakorut ja niin edelleen.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten voit sisällyttää koruja tatuointeihin. Metsästys paljon paremmin eri merkityksiä oman elimistön parannuksia ja tatuoinnit voi esittää sinulle täysin uuden arvostuksen kaikesta, mitä olet tekemässä, kun antaa sinulle paljon ehdotuksia muokata lisää vilauksen.

Hyvin varusteltu, heiluttava korvakoru vaatii tietoisuutta olkapäistäsi, joka on lopullinen ominaisuus vanhimpaan useimpiin naisiin. Mutta erittäin pitkät ripustettavat korvakorut naiselle, jolla on pitkät hiukset, voivat etsiä epäjärjestystä ja sotkua. Pienet korvakorut suurella tytöllä saattavat antaa hänelle "rasvaa-kaulan" -näkemyksen, vaikka hienot "napit" korvakorut ovat ihanaa pullea, jolla on rehevä hiustyyli.

18k kultakorut sisältävät Vickersin asteikon lukeman 125 kovuudelle - 9K sisältää pääasiassa samanlaisen näköisen sata kaksikymmentä. Sanot tämän, näyttävät erittäin arvostettu internet korut kauppoja, jos olet ostamassa 18k koruja. Tämä metalli ei ole yhtä vivienne westwood earrings kestävä ja joustava kuin 9K, joten 18K kultaiset renkaat voisivat taipua muodoltaan paljon vaivattomammin kuin niiden kustannustehokkaammat serkut, milloin ne eivät ole täydellisiä.

Samaan aikaan kun egyptiläiset olivat ylpeillyt kultakoruja 5000 vuosikymmentä sitten, Orkneyn Skara Braen asukkaat olivat tuntuneet täysin tietämättöminä, että sinulla on hopeakoruja tai melkein joka toinen metallinen ornamentti.

Mutta miten huomaat, että suosikki kultasepäntuomari ei holhota saastaista kultaa ja veren timantteja? Nykyisestä ei voi saada tietää kultaa. Kullan korut vivienne westwood jewellery ovat peräisin eri lähteistä: kaksi kolmasosaa metallista kuluu kullankaivuudesta ja loput kierrätyksestä lähes 20 p.c: llä, joka on peräisin vanhasta kannasta ja 13 prosenttia pankkeista.

Vastuullinen korutoneuvosto on todella maailmanlaajuinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on perustanut markkinoiden luottamuksen lisäämisen edistämällä luotettavia pienyritysten taktiikoita koko timantti- ja kultaketjun kautta.

Tiffany & Co -kaulus, Tiffany & Co -harmaa koru tuottaa maineensa, odotuksensa ja merkityksellisyyttään yhteiskunnassaan. Ihmiset tunnustavat ja arvostavat sitä, kun he saavat lahjan pienessä sinisessä laatikossa. merkitys vastaanottaa ja omistaa pala korut, joka ei ole vain sentimentaalinen, mutta on melkein taattu viimeisen elinajan.

Manner Korut on juuri se "muoti", se on todellakin luotu siihen, että päivä muuttuu "epäonnistuneeksi" jatkuvan muuttuvan ja kehittyvän markkinatilanteen seurauksena. Vogue-jewelery-suunnittelijat katsovat vuosittain Pariisin, New Yorkin, Lontoon ja Milanon kenkiä saadakseen inspiraatiota ja näkemään, mihin suuntaan meillä tulee seuraavaksi. Trendikorut vaikuttavat ja luodaan yksinomaan tyyliä varten.